Yangın Çıkış Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız her hâlde evetğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek için kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Siz de yangın kapısı fiyatları hakkında malumat elde etmek dâhilin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir özge özelliği kilit + sektör seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın kapısı montaj personellerimiz Yangın kapısı montajı teknikleri konusunda devamlı eğitimlere bağımlı tutularak teorik bilgileri geliştirilmekte meydana getirilen montajlar Yangın kapısı montaj teknikleri ve kontrolör eğitimi sertifikası kâin yöntem personellerimiz tarafından kontrol edilmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi binalırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Sertifikalı yangın kapıları ile gereken kalite sağlamlanmakta olup, talebe gereğince aksesuarlar da eklenebilmektedir

Duman sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın simultane insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Müstacel çıkış kapısı ismi ile bile bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birsonsuz strüktürda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları dair tüketicileri uyarıyor ve normal fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen bünyelabilmekle müşterek elan çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun baz nedeni zemin yitirilmesine nitelik vermemesi ve daha azca maliyetle meselein tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler Yangın Kapısı Fiyatları şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan eklendikten sonra mimarilabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına gereğince çeşitli şekillerde özel tasarım evet da katlanabilir biçimde bile tasarlanabilmektedir.

Evlerin ve iş yerlerinin emniyetliği, süresince mevcut insanlarla yan yana değerli eşyaları sıyanet etmek hesabına…

Yangın yönetmeliğinde söylem edildiği üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın kapısı AR-GE mühendislerimiz ve tasarımcılarımız ; Yangına dayanıklı kapılarda ilgi edilmesi müstelzim tasar çizim detayları EN 16034 CE markalama eğitimi sertifikalarına sahiptir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına birebir erdemli birinci sınıf ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Birkötü firma ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve birey emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Report this wiki page